26 Şubat 2015 Perşembe

Cyrene Aloe Vera Yüz Bakım Toniği İncelemesi

Cyrene markasıyla ilk olarak şurada bahsettiğim makyaj temizleme suyu ile tanıştım. Sonrasında yaptığım alışveriş sayesinde bana denemem için gönderilen farklı ürün çeşitlerinide denedim. 
Temiz içeriğe sahip bir marka olması nedeniyle açıkçası gönderilen her ürününü gözüm kapalı denedim ve hiç birinin olumsuz bir özelliğini görmedim.

25 Şubat 2015 Çarşamba

Watsons Duşta Vücut Kremi

Hangi mevsim olursa olsun vücudu sürekli kuru bir yapıda olan biriyim. Buna karşın yazın daha çok dikkat etsem de kışın vücut bakımını ihmal edenlerdenim.

Nivea Duşta Vücut Kremi çıkmadan önce bu işlemi duştan sonra bebek yağı ile halletmeye çalışırdım.
Daha sonra Niveanın ürünüyle tanıştım ve bu iş külfet olmaktan çok keyifli bir hale dönüşmüştü. 

Niveanın bir benzer ürününü Watsons ta çıkarmış ve bloggerlara gönderdiği paketten çıkmıştı. Açıkcası paketten çıkmasına en çok sevindiğim ürün bu oldu. 


24 Şubat 2015 Salı

Online Alışveriş Yapıyor musunuz?

Geçen gün internette dolaşırken ‘bonus dağıtan’ ilginç bir site ile karşılaştık. Bonusbay
Bonusbay, içerisinde hepimizin yakından tanıdığı ve sık sık online alışveriş yaptığı en iyi mağaza ve markaların bulunduğu tamamen ücretsiz bir sistem. Mağazalar bu sisteme özel indirim bonusları tanımlayıp, Bonusbay üzerinden yapacağınız her online alışverişinizde Sizlere kazanma fırsatı sunuyor.  Daha da etkileyeceği olanı kazandığınız bu bonuslar da sonrasında ‘nakit para’ olarak hesabınıza yatıyor. Karlı gözüküyor değil mi?
Sizler de hemen kazanmaya başlamak için Bonusbay’e facebook kimliğinizle veya dilerseniz e-mail adresinizle de kolayca ve ücretsiz kayıt olabilir ve sonrasında da Beymen, Lidyana, Markafoni, Boyner gibi aradığınız tüm mağazalardan kazandıran online alışverişe başlayabilirsiniz.
Düşünün ki, Bonusbay üzerinden, Lidyana’ya tıklayıp, uzun zamandır almak istediğiniz saati indirimli olarak satın aldığınızda, %4,5 bonus oranı ile kazancınız anında Bonusbay hesabınızda. Çok kolay, değil mi?
Giyim kuşamdan, dekorasyona, yeme-içmeden seyahate kadar tüm online alışverişlerinizi Bonusbay üzerinden yaptığınızda da ciddi bir miktarda birikecek bonuslarınızı düşünün. Aynı zamanda, biriken paralarınızı tekrar bir yerde harcamanız da gerekmiyor. Nakit paranız  en az 30 TL olduğunda banka hesabınıza da yatırtabiliyorsunuz.
Siz de aşağıdaki videoyu izleyerek, Bonusbay ile her alışverişinizde kazanmanın ne kadar kolay olduğunu görebilir ve bu linten ücretsiz olarak katılabilirsiniz: http://www.bonusbay.com.tr/alisveris
Mutlu Alışverişler!
Bir boomads advertorial içeriğidir.

23 Şubat 2015 Pazartesi

Nivea Fresh Natural Deodorant

Günlük hayatta fresh, hafif kokular kullanmayı tercih ediyorum. Tüp deodorant kullanmayı pek tercih etmiyorum. Çünkü şu ana kadar kullandığım bir çok ürün beni memnun etmedi.

Sürekli çantamda taşıyacağım, gün içerisinde bunaldığımda kendimi iyi hissettirecek bir ürün arayışındayken Nivea Fresh Natural Deodorant ile tanıştım.


22 Şubat 2015 Pazar

Watsons Deep Cleansing Burun Bandı

Cilt temizliğine oldukça önem veren birisi olmama rağmen ne yazık ki burun üzerindeki siyah noktaları tamamen yok edemiyorum.

Geçici olarak kullandığım ürünler ile azaltıyorum, görünümünü hafifletiyorum ancak tamamen yok olmasını sağlayamıyorum.

17 Şubat 2015 Salı

Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu İncelemesi

Yeni tanıştığım bir marka oldu Cyrene..

Önceleri hep duyuyor, görüyor fakat bir türlü deneme fırsatı bulamıyordum. En sonunda daha fazla dayanamayarak hassas ve kuru ciltler için olan makyaj temizleme suyunu sipariş verdim.

13 Şubat 2015 Cuma

IXORA PARFÜM SETİ ÇEKİLİŞİ

Herkese merhaba,

Yine bir çekiliş duyurusu ile karşınızdayım.

Bu kez instagram üzerinden gerçekleşecek çekilişte ixora parfüm ile ortak iş birliği içerisinde 1 kişiye görselde bulunan parfüm setlerinden dilediği bir tanesini hediye ediyoruz.


2 Set bayan ve 1 sette erkek parfümü mevcut. Dilerseniz kendinize dilerseniz de sevgilinize-eşinize seçebilirsiniz.

Çekilişe katılım içinde istediğimiz şey;

@ixoraparfumofficial ve @makyajsizolmaz hesaplarını takibe aldıktan sonra görselde ki 

resmi hesabınızda #ixoraparfum hashtagi ile paylaşmanız.

İşte hepsi bu.

Katılım 16/02/2015 Pazartesi gecesi sonlanacaktır.

Herkese bol şanslar diliyorum

Sevgiler...

5 Şubat 2015 Perşembe

Palmolive Thermal Spa Massage Duş Jeli

Merhabalar,

Bugün sizlere kokusuyla beni benden alan harika bir duş jelinden bahsetmek istiyorum.

Duş almayı keyifli hale getiren, bir duş jeli oldu Palmolive  Thermal Spa Massage benim için..