30 Mart 2015 Pazartesi

Estee Lauder Modern Muse

Estee Lauder'ın bir süre önce çıkarmış olduğu Moder Muse parfümü o kadar çok övgü ile bahsedildi ki merak etmemek elde değildi. Birde üzerine Amerika'da yılın parfümü seçilmiş haberlerini görünce -Vayy bee neymiş bu parfüm dedirtti.



Parfümü denemek için Tekin acar mağazasına uğradığımda ne yazık ki yoktu. Daha sonra mailime Estee Lauder'in basın bülteni düştü ve online özel 30 ml Modern Muse satışının olduğunu öğrendim. Benim için miktarının 30 ml olması oldukça avantajdı çünkü denemeden alacaktım. Oldukça karlı ve eğlenceli bir online alışverişten sonra Modern Muse elime ulaştı. (Online Alışveriş detaylarına BURADAN ulaşabilirsiniz)


Modern Muse; çiçeksi, temiz, sıktığınızda sizi boğmayacak bir kokuya sahip.

Firma parfümü; 

İlham Kaynağı Olun
Stilinizi , kendinize güveninizi ve yaratıcı ruhunuzu ortaya çıkarın. Estee Lauder'ın yeni parfümünü deneyimleyin. Rengarenk çiçeklerin ve yemyeşil , şehvetli ormanın çekici kontrastını yakalayın.
şeklinde tanımlamış.

Şişe tasarımı oldukça zarif. Özellikle 30 ml. şişe daha sevimli görünüyor bence :)

Koku olarak beğendiğim bir parfüm oldu ancak gel gelelim tende duruşuna...
Maalesef ki hiç kalıcı bir parfüm değil kendisi. Sıktıktan birkaç saat sonra koku uçuyor ve yeniden, yeniden, yeniden tazelemeniz gerekiyor.

Doğrusu insan bunca parayı verdiği parfümden daha çok kalıcılık bekliyor. 
Modern Muse parfümün beni hayal kırıklığına uğratan tek noktası bu oldu. Elbette tenden tene kalıcılığı farklılık gösterecektir.
Fiyat-kalıcılık anlamında düşündüğüm zaman ne yazık ki bittiğinde yeniden almayacağım bir parfüm...

Online özel 30  ml 99 TL
                      50   ml 230 TL 
                      100 ml 320 TL

Estee Lauder Modern Muse parfümü deneyenler sizde kalıcılığı nasıl ?
Yorum olarak bırakırsanız sevinirim.
Sevgiler...

3 yorum:

  1. bende minik bir boy tester var ve kokusunu cok begendim, kaliciligina dikkat etmemistim, genelde üzerindekimi parfümü bir kac saat sonra ben kokluyamiyorum, ama baskalari hala fark ediyor, bir dikkat edeyim bakalim :)

    YanıtlaSil
  2. İlk denediğimde beğenmemiştim kokusunu. Ama sonraki denemede çok beğendim. Kalıcılığı konusunda yazdıklarına şaşırdım. Bende kalıcılığı çok iyiydi. Ertesi gün bile hafif kokusunu alabiliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her tende kokusu ve kalıcılığı farklı olabiliyor parfümlerin. Sende kalıcı olması ne hoş :) Keşke bende de biraz daha kalıcı olsaydı :/

      Sil