1 Eylül 2014 Pazartesi

Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Maske

Merhaba,

Gözenek ve siyah nokta problemi bir çok bayanda olduğu gibi bende de ne yazık ki büyük bir problem. Bu konuda birçok ürün denedim ancak hiçbiri ile kesin bir sonuç alamadım.

Bir çok blogger arkadaşımda gördüğüm Kiehl's marksı ne yazık ki bulunduğum şehirde yok. Dolayısıyla markayla tanışmam biraz geç oldu. Çokkk uzun bir zaman önce telefonla tester rica edildiğinde gönderdiklerini öğrenince arayarak bende istedim ve gerçekten oldukça ilgilendiler ve bir dolu tester gönderdiler. Denedikten sonra yüz yıkama jellerini çok beğendim.

Geçtiğimiz aylarda kısa bir İstanbul seyahatim oldu. Tabi fırsat bu fırsat gördüğüm ilk Kiehl's mağazasına attım kendimi :)

Hemen daha önce testerını deneyip beğendiğim Ultra Facial Cleanser ve merak ettiğim acaba benim cildime de faydası olur mu diye düşündüğüm Rare Earth Pore Cleansing Masque (Gözenek Küçültücü Kil Maskesi)'den aldım hemen bir tane. Daha önce tester için telefonla görüşürken gördüğüm nezaket aynen farklı bir mağaza olmasına rağmen burada da devam etti. Bu yüzden Kiehls markasına kocaman bir alkış diyorum...


 


Benimle ilgilenen satış temsilcisi bayan yine ürünlerimle birlikte bir sürü tester verdi. Telefon numaramı sistemlerine kaydetti ve ne zaman istersem arayarak sipariş verebileceğimi belirtti. Uzunca bir giriş oldu ancak  Kiehls mağazası ne yazık ki her şehirde yok ve benim gibi merak edip denemek isteyenlere yol göstermek adına bu girişi yaptım. Şimdi gelelim maske yorumlarıma;

Hakkında gözlem yapıp, yorumlayabilecek kadar uzun süre kullandım. Rare Earth Pore Cleansing Maske beyaz kilden oluşuyor.



Cilt temizliğine oldukça önem veririm. Peeling, 15 günde bir yüz kesesi vs. gibi işlemleri mutlaka yaparım. Ancak ne yazık ki yine de bu siyah nokta problemini aşamıyordum.

Rare Earth Pore Cleansing Maskeyi kullanmaya başladığımdan beri siyah noktaların gözle görülür oranda fark ettiğini belirsizleştiğini gözlemledim.

Cildi inanılmaz güzel temizliyor. Bu kadar etkili bir temizleme rağmen ciltte kuruluğa, hassasiyete sebebiyet vermedi.



Özellikle duştan sonra uygulamayı tercih ediyorum. Duş esnasında iyice yumuşayan ve genişleyen gözeneklere tam anlamıyla etki ediyor. İlk sürdüğünüzde bir ferahlık hissi veriyor. Bir müddet bekleyince yanma gibi bir his yaşıyorsunuz ama merak etmeyin. Bu ürünün cildinizde etkili olduğunu gösteriyor. 15 dakika kadar cildimde bekledikten sonra ılık su ile yüzümü yıkıyorum.

Kremsi bir yapısı var. ince bir tabaka olarak uygulama yapıyorum. İnce uyguladığım için çok az kullanılmış gibi duruyor. Oysaki uzunca bir müddet kullandım. Bu görüntü de ürünün hemen bitmeyecek olması açısından sevindirici :)



Haftada 1 yada 2 defa uygulama yapabilirsiniz. 

Ben cildimde yağlanmanın yoğun olduğu dönemde tüm yüzüme, bazı zamanlar ise sadece T bölgeme uyguluyorum.

Kesinlikle bittikçe yeniden alacağım ürünler arasında. Üstelik alabilmem için İstanbul'a gitmeyi beklemeye de gerek yok :) 

Siz Kiehls hakkında ne düşünüyorsunuz? 
Denediğiniz tavsiye edeceğiniz diğer ürünler neler?


Sevgilerle...







9 yorum:

  1. harika bi yazı olmuş mutlaka denemeliyim
    http://misstuti.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ;) Umarım memnun kalırsın sende :)

      Sil
  2. Bu ürünün testerını ben de çok beğenerek kullanmıştım ama o sırada komedonlarım olduğu için onlara etkisini gözlemleyemedim. Sende kapalı komedonlara neden oldu mu, pütür pütür görünümde renksiz küçük sivilce tarzı şeylere?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım ben komedon problemi yaşamadım. Siyah noktalar vardı onların görünümünde azalma olduğunu görüyorum.

      Sil
  3. Guzel bir inceleme olmus teşekkürler :)
    Ama bu markanin icerigi temiz mi acaba ?

    YanıtlaSil
  4. Keşke şehrimizde de olsa ürünlerini çok merak ediyorum bende Ankara'ya gittiğimde muhakkak uğrayacağım ;)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir konu olmuş teşekkürler. Sürekli takip ediyorum bugüne yazmakmış zaten topu topu 2 sayfayı takip ediyorum diğeride http://senlemoda.com

    YanıtlaSil
  6. Afedersiniz aradiginiz noyu verir misiniz ve testerini isteyince belli bir ucret oduyor muyuz oduyorsak ne kadar . simdiden bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buyaka şubesini arayabilirsiniz. Ancak ben çok zaman önce istemiştim ve kargo ücretini kendim ödemistim. Hala bu sistem geçerli mi bilmiyorum. Çünkü artık online satış sistemleri mevcut

      Sil