30 Kasım 2015 Pazartesi

Mia Organical Saç Bakım Ürünleri İncelemesi


Hangimiz kullandığımız ürünlerin içerik bakımından temiz olmasına dikkat etmeyiz ki?

İşte ben de böyle temiz içerikli organik bir marka olan Mia Organical den denemem için ürünlerinin tester boylarının bulunduğu bir kutu aldım. Markanın organik konusunda birçok sertifikası bulunmakta.

Nedendir bilmiyorum ama ilk etapta saç ürünlerini deneme isteği uyandı.


Paraban, siliyon ve çeşitli kimyasalları içermiyor. İçerisinde Argan Yağı bulunuyor ki hepimiz argan yağının cilde, saça ne kadar yararlı olduğunu biliyoruz.



Hemen şampuan, saç kremi ve saç & vücut bakım yağını kullanmaya başladım.

Mia Organical Şampuan köpürme olarak oldukça iyiydi. Çünkü bazen bu tarz organik ürünler fazla köpürmeyebiliyor. Saçlarımdan kolayca arındırabildim.
Yıkama sonrasında saçlarımda herhangi bir kepeklenme veya kuruluğa sebebiyet vermedi.

Ben için tek olumsuz yanı ürünün kokusu.. Ama maalesef birçok organik üründe bu problem var. Alıştığımız diğer şampuanlar gibi hoş kokulu olmuyorlar. Sevindirici yanı ise saçları duruladıktan sonra o kokunun saçta kalmıyor olması.


Mia Organical Saç Kremi tıpkı şampuanda olduğu gibi argan yağı içerikli bir ürün.
Uygulamadan sonra saçlarımda ağırlaşma olmadı.Saçlarım yumuşak oldu ve kolay taranabildi. 


Önemle belirtmek isterim ki ürünlerin tester boyları olduğu için şampuanda, saç kremi de bana 2 kullanım yetti. İlk izlenim olarak etkilerini belirtmek istedi. Uzun vadede sonuçlarını görebilmek adına tam boyunu denemek gerekir.

Mia Organical Saç & Vücut Bakım Serumu Argan ve Gül Yağı içe güçlendirilmiş bir içeriği mevcut. Vücut içinde kullanılabilmesine rağmen ben genel olarak saçlarımda kullanmayı tercih ettim. 


Temiz saçlarıma masaj yaparak uyguladım ve yaklaşık 1 saat kadar saçımda beklettikten sonra şampuanlayıp, saçlarımı duruladım. İçerik bakımından oldukça zengin bir serum. Saçlarımı kuruladığımda gözle görülür bir parlaklık verdi. Şampuan ve saç kremine oranla bir kaç kullanım daha uzun gidecek bir ürün. Bu yüzden içerisinde 2-3 kullanım daha yetecek ürün var.

Mia Organical ürünleri hakkında daha detaylı bilgiye ve ürünlere http://www.miaorganicalcosmetics.com/ sitesinden ulaşabilirsiniz.



5 yorum:

  1. saç kremini henüz kullanmamıştım deneyeceğim,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanını denemiş miydin? Sendeki etkileri nasıldı?

      Sil
  2. Bu ürün benimde dikkatimi çekti ama saç ürünlerinde dediğin gibi en azından 1 aylık deneyim bir fikir verir. 2 Yıkama sadece yumuşaklık bakımından değerlendirilebilir belki de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle.. Bazı şampuanlar ilk yıkamada saç üzerindeki olumsuz etkilerini gösterirler. Bende Mia organical için böyle bir problem olmadı. Bundan bahsetmek istedim. Şampuanın vaat ettiği bütün etkileri görebilmek için uzun süreli kullanım şart ;)

      Sil
  3. henüz kullanmadım :) ama saf ve güzel içeriklere sahipler

    YanıtlaSil