22 Şubat 2015 Pazar

Watsons Deep Cleansing Burun Bandı

Cilt temizliğine oldukça önem veren birisi olmama rağmen ne yazık ki burun üzerindeki siyah noktaları tamamen yok edemiyorum.

Geçici olarak kullandığım ürünler ile azaltıyorum, görünümünü hafifletiyorum ancak tamamen yok olmasını sağlayamıyorum.



T bölgesi yağlı - karma bir cilt yapım var. Cildimi ne kadar da iyi temizlesem  de burun üzerimde bir müddet sonra hemen yağlanma oluşuyor bu da siyah nokta oluşumunu tetikliyor.

Watsons Deep Celansing Burun Bandını duştan sonra uygulamayı tercih ediyorum. Çünkü duş esnasında genişleyen gözenekler üzerine bandı uyguladığımda daha etkili sonuç aldığımı gözlemledim.

Paket içerisinde 10 kullanımlık bantlar çıkıyor.


Arındırdığınız ve hafif nemli burnunuza şeffaf koruma bandından ayırarak, yapışkanlı olan yüzeyi burnumuza gelecek şekilde  yapıştırıp, hafifçe bastırarak yerleştiriyoruz. 


15  veya 20 dakika kadar beklettikten sonra bandı nazikçe burnumuzdan çıkarıp, kalıntılarını suyla temizliyoruz.

Evet çok mucizevi şekilde bütün siyah noktaları çekip çıkarmıyor.
Ancak dediğim gibi duştan sonra yumuşayan ve açılan gözeneklerimi biraz daha iyi temizlediğini söyleyebilirim.

Çok zahmetli bir uygulama da değil üstelik kendinize vereceğiniz bir kahve molasında cildinize uygulayabilirsiniz ya da evde işlerinizi hallederken uygulamayı yapıp 20 dakika sonra temizleyebilirsiniz. Burnunuza yapışkanı iyi bir şekilde sabitlendiği için düşme yapmayacaktır.


Watsons Deep Cleansing Burun Bandı uygulamasını 10 günde bir yapıyorum.

Vurgulamak istediğim önemli bir nokta da burun bandı uygulamasını yaptıktan sonra mutlaka tonikle cildinizin üzerinden geçmeniz.

Siyah noktalar için sizin kullandığınız mucizevi şekilde siyah noktaları yok edici ürünler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim :)

Sevgiler...










3 yorum:

  1. Merhaba bloğunu keşfettim bende bloğuma beklerim ve seni bloğumdaki 8 Mart hanımeli hediyeleşme etkinliğine davet ediyorum katılırsan cok sevinirim sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Başarılı buldun mu canım bu ürünü ben Gratisden almıştım deneyemedim henüz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok başarılı buldum siyah noktaları tamamen yok etti diyemem. Ancak Gratisten bende alıp denemistim. Onunla kıyaslandığım zaman bu daha başarılı bana göre

      Sil