12 Mayıs 2014 Pazartesi

Goldenrosestore Alışveriş Detaylarım

Golden Rose yeni seri olan Color Expert ojeleri oldukça  merak ediyordum. Ne yazık ki ne Watsons ne de Gratis raflarında ojeleri göremedim. 

Geriye tek çare Goldenrosestore sipariş vermekti. Hem bir kaç oje hem de Vision ve Velvet Matte serisi rujlarından da sipariş vererek alışverişimi tamamladım.

 


Goldenrosestore den yapılan 30 TL  üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz hale geliyor. Ayrıca 25 TL üzeri alışveriş yapıldığında ise makyaj makyaj çantası hediye ediliyor.

Bütün bu hediyelerin dışında öyle sanıyorum ki her 10 TL alışveriş için 1 adet Rich Color serisinde 1 oje size hediye ediliyor. 


Toplamda 3 adet Color Expert serisi oje siparişim ve 2 Adet Vision ve 1 Adet Velvet Matte serisi rujumla birlikte toplamda 6 Parça siparişim olmuş oldu. 



Siparişim bana ulaştığında 1 adet dudak şeklinde Makyaj Çantası, 3 adet Color Expert Oje, 2 Adet Vision Ruj, 1 Adet  Velvet Matte Ruj 4 adet Rich Color Oje ve tester ürünler mevcuttu. karlı bir alışveriş olduğunu söyleyebilirim :) 

Ürünlerin hepsini teker teker deneyip daha sonra detaylı yazılarını paylaşacağım ;)

Sevgilerle...

2 yorum:

  1. Expert ojelerle henüz tanışmadım ama oldukça meraktayım.Sitesinde satılan fiyata satan bir kiosk bulduğumda pek çok rengini alacağım;)
    Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm çok teşekkürler :) Bende aynı merak ile aldım, beğendim de ;) siteden bu tarz renkli ürünleri almak biraz riskli renkler bire bir aynı olmayabiliyor ama merakımdan dolayı daha fazla bekleyemedim ben ve sipariş verdim :)

      Sil