28 Nisan 2014 Pazartesi

Maybelline Baby Lips - Cherry Me

Herkese merhaba,

Uzun zamandır merak ettiğim, ne yazık ki ülkemizde satışı olmayan ürünler arasında bulunan Maybelline Baby Lipse sevgili Nihan sayesinde kavuştum.



Evde kaç tane lip balm var inanın sayısını ben bile bilmiyorum. Ama yinede aldıkça alasım geliyor.

Maybelline Baby Lipslerin çok fazla övüldüğünü gördüm ve bu durum bende ürüne karşı daha da merak uyandırmasına neden oldu. 


Şunu söylemeliyim ki beklentilerimin altında bir ürün oldu. Çok abartılı yazılar okumuştum ancak bana göre bu kadar da abartıyı hak edecek bir ürün değil. 

Maybelline Baby Lipsler bol seçenekli.  Ambalaj açışında albenili.

Bendeki rengi Cherry Me

Yapısı güzel, çok yağlı yapış yapış değil. Uygulandığında hafif  bir renk veriyor. Nemlendirmesi kısa vadede iyi ancak etkisi uzun sürmüyor.


Maybelline Baby Lipsleri ben Nivea lip balmlara benzettim. Bir dönem Arkonun da vardı. Ancak Arkonun hala var mı tam emin değilim.

Ülkemizde yurt dışından getirip, biraz yüksek fiyatlara satışı yapılıyor. Ama bence değmez. Dediğim gibi muadilleri var.

Evet ben ürünü beğendim ama abartıldığı kadar değil. Belki de merakımız ülkemizde satışı olmayışındandır...


Benim gibi merak edenler için umarım diğer merak ettiğimiz ürünler gibi Türkiye'de de uygun bir fiyatla satışa sunulur ve internet ortamında fahiş fiyatlara satın alınmak zorunda kalınmaz...

Aranızda Maybelline Baby Lipsleri deneyenler varsa sizinde fikirlerinizi duymak isterim.

Sevgilerle...

5 yorum:

  1. ay bak bende çok merak ediyorumdum özellikle şeker pembesi gibi olanlar çok tatlı duruyordu. şimdi yazını okuyunca duraksadım şöle bi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ambalaj olarak çok sevimli duruyorlar. beni de cezbeden özelliklerinden bir tanesi de buydu :) Alıp almamak sizin tercihiniz yalnız netten alacağınız zaman fiyat konusuna dikkat edin. Bazı satıcılar fazla uçuyorlar ;)

      Sil
  2. ben uzun zamandır nivea dudak kremlerini kullanıyorum çokta memnunum fiyat olarakta bence gayet iyiler

    YanıtlaSil
  3. Bunu kullanmayi seviyorum hafif kirmiziligi oldugu icin, ama genelde kirmizi ruj sürdüysem tazelemek icin kullaniyorum üstünden, gloss gibi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok dogal bir kırmızılık veriyor dudağa ;)

      Sil