7 Kasım 2013 Perşembe

The Balm Instain ' Swiss Dot ' Allık

The Balm ın bir süre önce çıkarmış olduğu Instain allık serisinden Swiss Dot rengini gratis bayram indirimiyle aldım. 




Turuncu-Şeftalimsi hoş bir tonu var. Çok fazla parlaklığı olmayan mat bir yapıda.


The Balm ın gerek farları gerekse de allıklarının pigmentasyonu oldukça iyi.
Fırçaya alacağınız hafif bir miktar bile gayet güzel renk veriyor. 


Zaten Swiss Dot kendisini yeterince belli eden bir renk. Bu yüzden aşırı yoğun sürmek yüzünüzde komik bir ifade oluşturacaktır...





Swiss Dot son zamanlarda en sık kullandığım allıklarımdan bir tanesi. Özellikle Loreal Caresse serisinden 301 numaralı ruj ile harika bir uyum yakalıyorum ;)  


Instain Swiss Dot allığın kalıcılığından oldukça memnunum. 5-6 saate kadar dayanabiliyor.

Ürünün normal fiyatı 27,00 TL ancak Gratis'in The Balm markası için zaman zaman yaptığı %50 indirimlerle 13,00 TL sahip olabilirsiniz.

Sevgilerle...

6 yorum:

  1. The Balmın bütün allıkları şahane gerçekten, hele birde indirimi yakalayınca :) Swiss Dot tam sonbahar rengi iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. instain serisinde en sevdiğim renk Swiss Dot oldu :) The balm indirimi cok keyifli oluyor ;) yılbaşında da guzel bir indirim olur diye umut ediyorum

    YanıtlaSil
  3. Daha once balmin urunlerini kullanmamistim ve almak icin indirimi bekliyorum ancak hangibirini alacagim bilmiyorum o kadar birikti ki:) kesin almalisin dedigin balm urunleri neler
    Bana da beklerim..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude palet veya jovi palet alabilirsin alliklarida cok guzel kısacası her ürünü cok guzel :)

      Sil
  4. Canim Haftasonu kayseriye gidecegim indirmde olan magazalar varmi. Alışveriş icin tavsiye edecigin yerler varsa cok yardimci olursun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En uygun gratis ve watsons lara bakabilirsin. Yılbaşı için güzel indirimler yaparlar diye bekliyorum ama henüz açıklanmadı. Sanırım ay sonuna doğru olur büyük indirimleri. Onun dışında forumdaki flormar mağazasına bakabilirsin. Light of Flowers serisinde %80 indirim vardı ve bu serinin pembe allıgı muhtesem tavsiye ederim ;)

      Sil