20 Ağustos 2013 Salı

Watsons Yenileniyor WOW

Geçtiğimiz günlerde Watons'dan içinde çok güzel ürünlerin bulunduğu hediye kutusu aldım.




Watsons ı takip edenler bir süredir yenilenme içerinde olduğunu duymuşsunuzdur. Bu gelen kutuda yenilik paketiydi.
Bakalım paketin içerisinde neler varmış:

RIMMEL Salon Pro With Lycra rengine bayıldığım oje


* RIMMEL Lash Accelerator Endless Maskara ilk denemede benden geçer not aldı. Detaylı yazısını ayrıca paylaşacağım ;)


* SOLAIT Mattifying Face Sun Fluid SPF 50 daha önce Solait marka güneş ürünlerini denememiştim. Farklı bir ürün deneyimi açısından iyi oldu.


WATSONS Magic Lip Balm daha önceden de severek kullandığım bir üründü. Özellikle içerisinde güneş koruyucu özelliğinin bulunması tercih sebebi ;) İlk etapta bakıldığında şeffaf renge sahip olan bu lip balm dudakta pembemsi renge dönüşüyor. 


* WATSONS Chilli Firming Vücut Losyonu merak ettiğim bir ürün. Kırmızı biber ekstresinin termal ısıtıcı etkisi sayesinde masajla birlikte uygulandığında kan dolaşımını hızlandırmaya ve vücudu rahatlatmaya yardımcı olur. Özellikle kışın etkili bir ürün olabileceği düşüncesindeyim ;)


* WATSONS 3’lü Mini Islak Mendil her daim çantamızda bulundurabileceğimiz mini ıslak mendiller. Bir tanesi hemen çantamdaki yerini aldı bile :)


* WATSONS Greentea Kağıt Mendil Yeşilçaylı mendil yine farklı bir deneyim olacak :)


* True Spirit Compact Ayna watsons ın yeni slogonu WOW yazılı çift taraflı ayna. Çantada kullanım için oldukça pratik. Çok sevdim :)


4 yorum:

  1. güle güle kullan canım hepsi çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler tatlım ;) biraz geç kaldığım bir post ama uzun süredir tatilde oldugum icin ancak resimleyip paylasabildim :)

      Sil
  2. Hediye paketini nasıl verdiler acaba sorabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Esra, bu paket watsonsun bloggerlar icin hazırladı tanıtım paketiydi. Dolayısıyla göndermeleri icin herhangi birşey yapmadım

      Sil