21 Haziran 2013 Cuma

Flormar Ruj ve Lip Glosslarım


Flormar markasını genel olarak seviyorum. 
Kullandığım bir çok ürünü var. 2 gün önce çıktığım alışverişte flormar mağazasına da uğramadan yapamadım. Tabi uğrayınca eli boş dönmekte olmazdı :) 



1 tane ruj ve 1 tane de lipgloss aldım. Kampanya yapmışlar 2 ürün alana 1 tane de ruj hediyeydi. Böylelikle 3 rujla çıkmış oldum :) 

Bu postu flormar rujlarıma ayırdım :) Hep beraber inceleyelim renkleri. 






Mevcutta şu anda Flormara ait 3 Lipgloss 5 tane de rujum varmış :) Genel olarak aldığım flormar rujlarından memnunum. Yapılarını beğeniyorum. Fakat hoşuma gitmeyen bir tek 2 gün önceki alış verişimden sonra verilen hediye rujdu. Hediye edilmesinden de belliydi sanırım :) Kuru bir yapısı var bu yüzden memnun olmadım. Oldukça yoğun sedefli bu yüzden bana göre değil. Rujda sedef sevmiyorum. Lip gloss olsa neyse...

Onun dışında bütün rujlarımdan memnunum :)

Renkleri yakından inceleyelim ;)


1 * 4 * 7 numaralı olanlar yeni aldıklarım.
Hediye verilen ise 1 numaralı ruj


Bu renkler flormarın DELUXE SHINE STYLO GLOSS serisinden 
* 7 Numarayı yeni aldım.
Yapıları güzel nemlendirici özellikleri var.



Bunlar Lip glosslar 
Daha önce 4 ve 8 hakkında yazı yazmıştım. 
*3 numara yeni aldığım
LONG WEARING ve PRETTY serisinden.
Yaz aylarında daha çok  lip gloss kullanmayı tercih ediyorum :)



1 Numara Wild serisinden. Kırmızı aslında ama pembemsi durmuş :) Daha önce bu yazımda detaylarını anlatmıştım.
* 2 numara hediye olarak verilen ürün. SELECTION serisinden. Pek tutulan bir seri olduğunu düşünmüyorum.

Umarım faydalı olmuşumdur :)

Sevgiler...






7 yorum:

  1. çok güzeller kuzulara bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. flormarın parlatıcılarını bende severek kullanıyorum sende yeni aldıklarını güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. Flormarın bende de var bir sürü ruju. Hem ekonomik hem de güzel renkler var. Ancak kalıcı değil ne yazık ki:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lip Glossları bana göre gayet kalıcı uzun süre tazeleme gereği duymuyorum cnm. rujları içinde aynı şekilde gün içinde 1 defa tazelemem yetiyor :) Tabi dudağımı cok yalarsam yada sürekli birşeyler yer içersem süre kısalıyor ;)

      Sil
  4. Flormar Supershine Lipgloss Dudak Parlatıcı; Dudaklara yoğun parlaklık ve ışıltı kazandıran Supershine Lipgloss, hafif kremsi yapısıyla dudaklara yumuşaklık katar. İçerdiği yağ kompleksi ve shea yağı sayesinde dudakları yoğun bir şekilde nemlendirir ve besler. Yoğun parlaklık kazandıran veya ışıltılı görünüm sağlayan renk alternatifleri arasından dilediğiniz Supershine Lipgloss’u tercih edebilirsiniz.

    Flormar Supermatte Lipstick Ruj; Kremsi yapısıyla kolay uygulanan Supermatte Lipstick, dudaklarda kadifemsi bir görünüm sunar. Özel içerikleri sayesinde yoğun renk vererek dudakların dolgun görünmesini sağlar. Aktif maddeler, dudağın hassas yapısını, nemlendirerek korur ve dudağa esneklik katar. Geceden gündüze pek çok duruma uygun renk seçenekleriyle bu ruj serisi, dudaklarınızda mat ve yumuşak bir görünüm elde etmeniz için uygundur.

    Flormar Long Wearing Lipstick Ruj; Uzun süre kalıcılık özelliğine sahip Long Wearing Lipstick, dudaklara parlaklık katar. Özel pigmentleriyle yoğun renk verme özelliğine sahip bu ruj serisi, aynı zamanda içerdiği kayısı çekirdeği, shea, mango, kakao yağları sayesinde dudakları yoğun bir şekilde nemlendirerek kurumaya karşı korur. Kalıcı renklerinin yanı sıra dudakların sağlıklı görünmesine de yardımcı olur.

    Flormar Deluxe Cashmere Stylo Lipstick Ruj; Deluxe Cashmere Stylo Lipstick, yumuşak ve ekstra pürüzsüz yapısı ile dudakları sarar ve uzun süreli kalıcılık sağlamaktadır. Bu yeni ruj serisi, özel antioksidanlar ile zenginleştirilmiş içerikleri sayesinde dudakları etkili bir şekilde nemlendirir, besler ve korur, aynı zamanda yoğun renkleriyle dudaklarınızda kadifemsi bir görünümkazandırır.

    Flormar Supershine Lipstick Ruj; Kremsi yapısıyla kolay uygulama imkanı sağlayan Supershine Lipstick, dudaklara parlaklık ve ıslak görünüm katar. Pek çok renk seçeneğine sahip bu ruj serisi, özel içerikleri sayesinde yoğun renk vererek dudakların dolgun görünmesini sağlar. İçeriğindeki aktif maddelerle dudağın hassas yapısını nemlendirerek dudağa esneklik kazandırır ve dudağı korur.

    https://www.hafifeal.com/e/flormar-ruj/

    YanıtlaSil