3 Kasım 2016 Perşembe

Dermokozmetika.com ve Hediyeleri

Dermokozmik sitelerden alışveriş yapmayı seviyorum. Çünkü dönem dönem güzel kampanyalar yapıyorlar. Yine bu sitelerden bir tanesi olan Dermokozmetika geçtiğimiz günlerde tarafıma ufak bir tanışma paketi gönderdi.

Paket içeriğinde Avene ve Vichy deneme ürünleri vardı.
Özellikle A markasının bir kaç ürününü denedim ve sevdiğim bir marka olmuştu.




Paketten cilt bakım ürünü olarak Avene yüz yıkama jeli ve peeling-maske çıktı. Özellikle yeni bir peeling arayışında olduğum bir dönemde gelmesi iyi oldu. Peelingi hemen denedim ve ilk izlenim olarak cildimi kurutmaması beni memnun etti.
Cildi canlandırıyor. Beyaz renkte, kıvamlı bir ürün uygulayıp 5 dakika kadar cildimde bekletip daha sonra peeling yaparak arındırdım.


Bendeki ürün deneme boy olduğu için birkaç kullanımlık. Uzun vadede etkisi nasıl olur bilemiyorum. Ancak ilk izlenim olarak şimdilik beğendiğimi söyleyebilirim.

Avene yüz yıkama jeli ve Vichy tek  kullanımlık fondöteni henüz denemedim. Onları da en kısa sürede deneyimleyip, instagram hesabımdan gerekli paylaşımları yapacağım.



Dermokozmetika sitesine gönderdiği bu paket için teşekkür ediyorum.
Kampanyaları takip etmek için dermokozmetika.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sevgiler...





3 yorum:

  1. hepsi de güzel ürünler güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. güzel günler de kullan. Dermokozmetika bana da mail göndermiş bilgilerimi istediler fakat sonra geri dönüş yapmadılar üzülmedim değil tabi ::(

    YanıtlaSil