31 Ağustos 2015 Pazartesi

Bepanthol Cilt Bakım Kremi ve Trnd.com Sayfası

Uzun zamandır blog yazmaya ara vermiştim. Geri dönüşüm eğlenceli bir sayfa ve projeleri hakkında olacak.

Benimde kısa bir süre önce tanışmış olduğum bir sayfa http://www.trnd.com/tr/

Siteye üye olarak, belirli dönemlerde belirli projelerle yeni ürünler denemenizi sağlayan bir sayfa. Üstelik sadece siz değil proje sayesinde çevrenizdeki insanları da o ürünle tanıştırma fırsatı yakalıyorsunuz. 


Bana denk gelen proje Bepanthol Cilt Bakım Kremi idi. Proje kapsamında bana gelen kutuda 1 adet 100 ml lik Bepanthol krem ve 40 adette 3,5 gramlık deneme boy kremler geldi. Bu deneme boyları arkadaşlarıma, akrabalarıma dağıtarak onlarında bu ürünle tanışmasını sağladım. 

Gelelim benim Bepanthol Krem hakkındaki görüşlerime;

Bepanthol Kremin şöhretini pek çok kez duymuştum. Çok emin değilim ama kendisiyle daha önce tanışmadım sanıyorum ki..


Paketin bana ulaştığı dönem tatilden dönmüştüm ve malum güneş, bronzlaşma derken cildim neme yoğunca ihtiyaç duymaya başlamıştı. Oldukça sevinerek güneşten en çok etkilenen omuzlarım, kollarım, bacaklarıma ve yüzüme nem terapisi için hemen Bepanthol kremi denedim ve sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım. 


Yüzümde hiçbir olumsuz reaksiyona sebebiyet vermedi. Karma ciltli birisi olarak vermiş olduğu nem bana yeterli geldi.Zaten birçok dermatolog akne tedavisi esnasında verilen ilaçların cildi kurutmasından dolayı Bepanthol Kremi kullanmalarını tavsiye ediyor.


Cilt tarafından kolayca emilebiliyor. Bendeki 100 ml yarısından çoğu bitti bile... Deneme boylarından da kendime birkaç tane çantamda taşımak için ayırdım. Bundan sonra kesinlikle yeniden alacağım bir ürün. 

Bepanthol Cilt Bakım Kremi Fiyatı: 100 gr 24,90 TL
                                                                        30 gr 9,90 TL

Sizlerde http://www.trnd.com/tr/ üye olarak proje ekibinde yer alma şansını yakalayıp, yeni ürünlerle tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.



4 yorum:

  1. çok güzel bir kremdir yüze kür olarak uyguluyorum arada ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. Ayrıca birçok dermatologunda tavsiye ettiği bir ürün olduğu için güvenle kullandım ve kullanmaya devam edeceğim :)

      Sil
  2. ben minnakları dağıtmaya devam ediyorum sizede kolay gelsin =)kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minikler dağıt dağıt bitmiyor ki :) 2 paket bitti 2 paket var bende de. Denk geldikçe veriyorum birilerine

      Sil