13 Şubat 2014 Perşembe

Rimmel London Wake Me Up Fondöten

Rimmel London markasının, uzun bir süredir yurt dışında satılan, Türkiye'ye gelmesini sabırsızlıkla beklediğimiz Wake Me Up Fondöteni nihayet kısa bir süre önce Watsons raflarına yerleştirdi. Haberi alır almaz umarım bulabilirim umuduyla hemen Watsons mağazasına koştum.

Evet nihayet rafta vardı. Hemen cildim için uygun olan tonunu deneyerek buldum ve Wake Me Up Fondötene kavuştum :)


Rimmel London Wake Me Up Fondöten cam şişede ve pompalı bir ürün. Pompalı olması çok iyi çünkü yeterli miktar ürün rahatlıkla alınabiliyor.





Gelelim asıl merak edilen etkilerine.

Rimmel London Wake Me Up Fondöten adı üzerinde cildi uyandıran, sağlıklı, ışıltılı görünmesini sağlayan bir fondöten. Ayrıca SPF 15 içeriyor.

Resimde de görebileceğiniz gibi ürün içerisinde belli belirsiz ışıltılar var. İşte bunlar sayesinde cilt parlak ve sağlıklı duruyor.



Wake Me Up Fondötende benim cildime en uygun renk 201 Classic Beige oldu. Bir açık tonunu da denemek istiyordum ancak kalmamıştı.
Çok çabuk dağıtılabilen bir fondöten. Ben başarılı neticeyi fırçayla uyguladıktan sonra aldım.


Kapatılıcılık konusunda orta derecede diyebiliriz. Benim cildimde kapatıcılık başarılıydı. Ancak cildinizde çok yoğun kusurlar varsa yeterli gelmeyecektir. 

Cilt tipim karma bu yüzden bazı fondötenlerde yaşadığım parlama problemini Wake Me Up Fondötende yaşamadığım için benden ayrıca artı bir puan aldı. Aradan geçen 3-4 saat sonrasında bile ne alnımda ne de burun kenarlarında hiçbir parlama yaşamadım. 

Fondötenin çok hoş bir kokusu var. Ama bu durum belki koku hassasiyeti olanlar için rahatsız edici olabilir.



Wake Me Up Fondöten miktarı 30 ml. fiyatı ise indirimsiz 25 TL. Ürünü aldığım günden beri başka fondöten kullanmadım. Kesinlikle favorim oldu. 

 Watsons mağazalarında Sevgililer Günü indirimi dolayısıyla %25 indirimle alabilirsiniz. Ben indirimden mutlaka yedekleyeceğim.

Sevgilerle..




6 yorum:

  1. merhaba,
    ben de bu ürünü deneyeceğim, kapatıcılık orta demişsin, uyguladığın resimde gayet başarılı gözüküyor, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, orta dedim çünkü cildi kusurlu olanlar için tam anlamıyla yeterli geleceğini düşünmüyorum. Ancak gözenek, renk tonu eşitsizliği gibi ufak problemlemleri olanlar için kapatıcılık bence gayet başarılı ;)

      Sil
  2. Parlama olmaması çok iyi olmuş? Fırça olarak hangi fırçayı kullanıyorsun fondoten surerken?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı ciltlerde problem olabilir. Sabitlemeleri gerekebilir :/ Ben fırça olarak Real Techniques Expert Face kullanıyorum ;) Çok iyi dağıtıyor

      Sil
  3. fondoten sarı alt tonlu gıbı gorunuyor malum rımmelın bazı fondotenlerı pembelık ıcerıyorda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sarı alt tonlu. koyu gibi görünse de iyi yedirildikten sonra cildimle uyum sağlıyor ;)

      Sil