11 Şubat 2014 Salı

L'action Mediatic Labs Kırışıklıklara Karşı Göz Altı Maskesi

Herkese merhaba,

Bugün sizlere Gratisten almış olduğum L'action Mediatic Labs Kırışıklıklara Karşı Maske den bahsetmek istiyorum. 

Öyle sanıyorum ki Gratisin yılbaşı indirimiyle uygun bir fiyata hem bu göz altı maskesini hemde daha önce yazısını yazığım burun bandını gayet uygun fiyata almıştım. Burun bandı yazımı hatırlama için TIK TIK


Burun bandından çok hoşnut kalmamıştım ama göz altı maskesini çok sevdim.

Paket içerisinden 3 çift (6 Adet) bant çıkıyor. 


Maske  A ve E vitaminleri, hyaluronic asit and ginseng içeriyor. Yüz ifadesini pürüzsüzleştirerek, canlandırıyor. A vitamini (Kırışıklığa karşı), E vitamini (Antioksidan) and ginseng (canlandırıcı) özellikteler.  L'action Maske, kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olurken, göz altındaki torba ve halkaları da toparlıyor.


Ayrıca maskeyi uyguladıktan sonra göz altlarınızı nemlenmiş ve ferahlamış hissediyorsunuz.

Laction Göz Altı Maskesini kuru cildimize yerleştirdikten sonra 25 dakika beklememiz gerekiyor. Hava kabarcıkları kalmamasına dikkat etmeliyiz ve maskeyi alt kirpik diplerimizin biraz daha aşağısına yerleştirmeliyiz. Göz altımıza yapıştırdığımız maske kayma yapmıyor. Bu yüzden bekleme sürecinde çok rahat başka işlerimizi de halledebiliriz.


Süre dolduktan sonra nazikçe maskeyi göz altımızdan alarak bıraktığı kalıntıları suyla temizliyoruz ve sonrasında anında canlanmış ve nemlenmiş bir göz altlarına kavuşuyoruz. Açıkçası burun bandında yaşadığım hayal kırıklığından sonra göz maskesinin bu kadar iyi çıkacağına ihtimal vermiyordum ama yanılmışım :) 

Öyle sanıyorum ki Gratis mağazalarında indirimsiz fiyatı 7-8 TL civarındadır.

3 yorum:

  1. Evet canım bende çok severek kullaniyorum indirimlerde de yedekliyorum;)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar. Goz alti torbalarini baya yok ediyor mu ve de morluklari..

    YanıtlaSil