18 Şubat 2014 Salı

I Love Strawberries and Milkshake El Kremi


Bugün sizlere bahsetmek istediğim I Love Strawberries and Milkshake El Kremi Watsons mağazalarında bulabileceğiniz bir marka.


Bu ürün Watsons'ın bana göndermiş olduğu yeni yıl paketinden çıkmıştı. Uzun süredir kullanıyorum. Özellikle kokusu beni mest ediyor :) Kremi sürünce bu güzel kokuyu çevremde bulunanlar hemen fark edip çok hoş koktuğunu söylüyorlar :)

I Love krem elimize sürdüğümüzde hemencik olmasa da kısa sürede emiliyor ve uzun süre nemlendirme sağlıyor. Ancak çok kuru ciltler için belki yeterli gelmeyebilir.. Bana geldiğinden beri çantamda taşıdığım ve şu anda da bitirmek üzere olduğum bir ürün.


I Love serisinin çilekli el kremi dışında Ahududu&Böğürtlen / Mango&Papaya / Hindistan Cevizi olarak farklı el kremi seçenekleri ve dudak parlatıcısı, vücut losyonu, duş jelleri de bulunmakta. Özellikle hindistan cevizi kokusunu çok seven birisi olarak onuda mutlaka deneyeceğim ;) 

Ürün miktarı 75 ml. Çantada gayet rahat taşınabiliyor. 



Ambalajının tatlılığının yanında birde arka kısımdaki kullanım önerisi de çok sevimli ve farklı :)


Öyle sanıyorum ki I Love El kremleri Watsons mağazalarında 7-8 TL civarında bir fiyata satılıyor. Bu seriye bakmanızı tavsiye ederim ;)

Sevgilerle..

4 yorum:

  1. Çok çok severek kullanıyorum set olarak hepsini aldım :)
    Blogunu takibe aldım canım bende seni bloguma beklerim
    Sevgilerimle
    busragenc.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. bendede duş jeli var bayılıyorum kokusuna :))

    YanıtlaSil
  3. *-* merhaba bloğumun cekılıse beklerımsevgıler

    YanıtlaSil