12 Şubat 2014 Çarşamba

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Makyaj temizleme ürünleri konusuna artık bir çok markanın farklı farklı ürünleri bulunmakta.
Bu konuda önce Bioderma daha sonra Loreal ve şimdi de Garnier makyaj temizleme suları çıkardı. Benim her zaman kullandığım ürünüm Bioderma idi. Fakat Garnierin yeni ürününü de merak ederek Watsonsın yolunu tuttum.



Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu 400 ml ve üzerinde 200 kullanıma kadar yetebileceği yazıyor. Ancak bence bu kullanım kişiye göre değişecektir. 


İçerisinde paraben, alkol ve hassas ciltler için parfüm bulundurmuyor.  
Günümüzde cildimiz için bir ürün satın alırken ilk baktığımız özellikler bunlar sanırım. 
Tüm cilt tipleri için uygun bir ürün.


Makyaj temizleme konusunda oldukça başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Kesinlikle ciltte yağlı ya da yapış yapış bir his bırakmıyor. Ve de cildi kurutma gibi bir problem olmuyor.


Cildimi tek başına Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ile temizlemem yeterli geliyor. Ekstradan suyla durulamaya gerek kalmıyor. 
Ancak benim tercihim her zaman makyaj temizleme ürünü ile cildimdeki makyajın kabasını aldıktan sonra mutlaka yüz yıkama jeli ile cildimi tamamen kalıntılardan arındırmak.


Gözlerim çok hassas olduğu için her ürünle göz makyajımı maalesef ki temizleyemiyorum. Ancak deneme amaçlı Garnieri gözümde de kullandım. Herhangi bir yanma problemi yaşamadım.  Buda Garnierin benden bir artı puan olmasına daha neden oldu :)

Ambalaj tasarımı şeffaf ve  şirin görünüyor. Pembe kapaklı ve kolay açılıp kapanabiliyor. 



İndirimsiz fiyatı 16 TL civarında idi. Ancak Watsons indirimi ile ürünü 11.90 TL aldım.

Bana göre Bioderma ile oldukça benzeşen bir ürün. Ayrıca fiyatı da Biodermaya göre oldukça ekonomik.  Özellikleri ve fiyatını göz önüne alırsak Garnier Makyaj Temizleme Suyu kesinlikle tercih edilesi bir ürün.

Sizler Garnieri denediniz mi? 
Denediyseniz nasıl buldunuz beğenmediğiniz yönleri oldu mu?

11 yorum:

  1. Begenmene sevindim tatlisim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim performansı oldukça iyi ehh fiyatta zaten güzel :)) Bittikçe tekrar alacağım ürünler listesine girdi :)

      Sil
  2. 2 gün önce bende 12 liraya aldim watsonsdan çok beğendim boşu boşuna biodermaya o kadar para vermeye hiç gerek yok bence :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan sende Irmak :) Evet özellikler aynı hemen hemen fiyatta da Garnier bir adım önde ;)

      Sil
  3. ya bende almak istiyorum bi tane indirim ne zamana kadar devam edecekmiş peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimin tam olarak ne zaman biteceği ile ilgili tam bir bilgim yok fakat raflarda çok çabuk tükeniyor :) Acele etsen iyi olur Nadiye ;)

      Sil
  4. Açıkcası garnierin başka ürünlerinden hiç memnun olmadığım için denemem bile doğrusu; birde biodermanın tıpatıp aynısı yapılmış bir şişe değişikliği yada renk değişikliği daha iyi olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bioderma ile oldukça benzeşen bir ürün ancak fiyat olarak biodermadan oldukça ekonomik.. Performans ve fiyat olarak baktığımızda garnier tercih nedeni :)

      Sil
  5. Ben biodermayi kullanıyorum ama gzumde yanma oluyor gozume kactigi zamn ozamn garnier denenmeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz sivi urunler bazen benim gozlerimde de yanma yapıyor bu yüzden genelde göz makyaji temizliginde temizleme sütleri kullanmayi tercih ediyorum ;)

      Sil
  6. Ben de bu ürünü ilk kez deneyeceğim. Daha önceden Loreal Paris'i kullanıyordum. Bakalım inşallah memnun kalırım :) Blogunu takibe aldım. Bana da beklerim.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil