17 Şubat 2014 Pazartesi

Beauty Joint Alışveriş Detaylarım

Yeni bir haftadan herkese merhaba.

Bugün sizlere Beauty Joint sitesinden yaptığım alışveriş detaylarımı paylaşmak istiyorum. Konu yurt dışından alışveriş olunca eminim hepimiz merak ediyoruz. Neler alındı, sorunsuz geldi mi, kargo ödendi mi, hangi kargo ile geldi vs vs..

İşte bütün bunlara tek bir yazıda cevap vermek adına günün yazısını bu alışveriş detaylarına ayırdım.




Yanlış hatırlamıyorsam siparişimi 27-28 Ocak gibi  vermiştim. 29 Ocakta siparişimin kargoya verildiğine dair bir mail aldım ve heyecanla beklemeye başladım.

Tabi siteden sipariş vermeden önce çok düşündüm, araştırdım. Birçok kişi bu siteden alışveriş yapmış ve problemsiz ulaşmış. İşte bütün bu referanslara güvenerek siparişimi vermiştim :)

Kargom tam 15 gün sonra elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Heyecanla paketi açmaya başladım. Herhangi bir zarar gelmemesi için kadar sağlam sarmalayıp, bantlamışlar ki açmak için baya bir çabaladım :)


4 adet Wet'n Wild far paleti almıştım. Renklerine bayıldığım, kullanan birçok blogger arkadaşında övgüyle bahsettiği, ne yazık ki ülkemizde olmayan bir marka.

İlk palet 8'li Comfort Zone (738) paleti 7,99 $


Diğeri ise 3'lü paletler halinde Silent Treatment (335) 3,99 $


Walking on Eggshells (380 B) 3,99 $


Sweet As Candy (381 B) 3,99 $


Toplamda alışverim 19,96 $ tuttu yaklaşık 10 $ civarında da kargo ücreti ödeyerek bütün ödemem totalde 30 $ oldu.

Siteden alışveriş yapıldığında ne yazık ki kargo ücreti ödeniyor ve kargo ücreti sabit değil. Yani sepetinize ne kadar ürün ilave ederseniz, kargo fiyatıda ona göre değişiklik gösteriyor.

Ürünler Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra PTT kargo ile ulaştırılıyor.

Beauty Joint yetkilileri gönderdikleri kargo üzerine açıklama olarak * art supplies* (sanat malzemeleri) yazmış ve gümrükte  herhangi bir problem yaşanmaması için önlem alınmış :)



İşte benim Beauty Joint alışverişim bu şekildeydi. 
 İlerleyen günlerde farların daha detaylı yazılarını paylaşacağım ve sizlere de bir sürprizim olacak. 
Takipte kalalım ;)

Unutmamalıyız ki yurt dışı alışverişi her zaman risklidir. O yüzden sipariş verirken gelmeme durumunu da göz önünde bulunduralım..

Sevgilerle...


4 yorum:

  1. bu paletler için ölüyorum gerçekten. keşke benim de olsa :)
    bloguma beklerim makyajdenizi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin gibiydim en son dayanamayıp sipariş vermiştim :)

      Sil
  2. Merhabalar bende siparis vermeyi düşünüyorum bu siteden. Siparişin Gümrükte takılmamasi icin aciklama kismina ne yazmak gerekiyor. Yada siz ne yazdiniz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zuhal, benim alışverişimde açıklama kısmına "art supplies" yazılmıştı. Sende böyle yazdırabilirsin. zaten site yetkileri ürün bedelini düşük gösterdiler. Böylelikle riski biraz daha düşürmüş oldular ;)

      Sil