16 Aralık 2013 Pazartesi

Online Clinique Alışverişim

Yeni bir haftadan herkese merhaba. Dilerim çok güzel ve çabuk geçen bir hafta olur :)

Bugün size clinique.com.tr den yaptığım online alışverişte neler aldım, nasıl 2 ürün almışken birden bire bu kadar fazla ürün geldi bunlardan bahsetmek istiyorum :)



Öncelikli olarak yeni bir fondöten arayışındaydım ve Clinique Anti-Blemish Fondöteni (89 TL)  denemeye karar verdim.


İkinci ürün olarakta bir süredir aklımda olan Party Favours Set  (99 TL) aklımdaydı.


  Her ikisini de sepete ekledim. 150 TL üzeri alışverişlerde Clinique Online Yılbaşı Özel Hediye Seti otomatik olarak sepetime yüklendi.


Ayrıca 2 Aralıkta doğum günüm içi gelen kutlama mailiyle birlikte gönderilen doğum günü kodumu da girerek ayrıca bir hediye setide sepetime eklenmiş oldu.


Zaten Clinique online sitesinden yapacağınız her alışveriş için sepetinize 2 adet deneme boy ürün ekleme şansınız var. Bu ürünleri de Even Better Fondöten 15 ml ve Dramatically Different Nemlendirici Jel 15 ml olarak sepetime ekleyerek alışverişimi tamamlamış oldum.

Siparişim elime ulaştığında 3 farklı makyaj çantası ve içerisinde de farklı ürünler çok mutlu oldum. Sizlerde clinique.com.tr sitesine üye olarak indirim ve kampanyalardan haberdar olur, bu şekilde karlı alışverişler yapabilirsiniz ;) 

Benim için gayet karlı ve zevkli bir alışveriş oldu :)




8 yorum:

  1. Clinique gerçekten de çok karlı bir site :)) Ben d alışveriş yapmayı planlıyorum ama şu an alacağım bir şey yok ne yazık ki :)) Güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Son alışverişim gerçekten çok karlı oldu. Birçok farklı ürün deneme imkanım oldu ;) Clinique sitesinden kısa aralıkla farklı kampanyalar yapıyor. Takipte kalmaya devam et bence de :*

      Sil
  2. Güle güle tatlım.Party Favours set benimde almayı planladığım bir üründü.Dün niyahet edindim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimmm çok teşekkürler. Sende güle güle kullan ;)

      Sil
  3. bayağı bi karlı olmuş alışverişin güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. çok karlı bir alışveriş olmuş

    YanıtlaSil