28 Ekim 2013 Pazartesi

Lila Ekim 2013 Keşif Kutusu

Yaklaşık 1,5 yıl önce tanıştığım lila kutuyla bir kaç denemenin ardından  ara vermiştim. Ancak bu ay yeniden denemeye karar vererek Ekim kutusunu aldım.  
Lila kutu her ayın belirli günleri satışa çıkarak 19 TL ödeyip sahip olabileceğiniz sürpriz bir kutu. Lila kutuyu heyecanlı kılan elinize ulaşıncaya kadar içerisinde ne olduğunu o ay kutudan neler çıkacağını bilmemeniz :)
Cuma akşam üzeri elime ulaşan kutumda bakalım neler varmış :) 

 

Lila Kutu her zamanki gibi özenli paketleme yapmaya devam ediyor :)



İşte kutumun içindeki ürünlerin topluca görüntüsü bu şekilde..


Lila Ekim Keşif Kutusundan 9 adet deneme ürünü çıktı. 
Şimdi gelin hep birlikte paketten çıkan ürünleri tek tek inceleyelim ;) 

Pangea Cilt Bakım Ürünleridaha önce denemediğim bir marka. Paket içerisinde Yüz maskesi,   göz kremi vs 4 adet deneme ürünü vardı.



Akilenie Ayak Bakım Ürünleri,  ayak bakımı için daha önce pek bir şey yapmamıştım. Değişik bir deneyim olacak benim için :)


Nuhi Paris EDT, Erkek parfümü. Ancak kokusu hoş :) Bir arkadaşıma hediye ederim muhtemelen :)


Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey, merak ettiğim bir üründü. Kutudan çıkmasına en çok sevindiğim 2 üründen bir tanesiydi :)


Natura Hause Pura Natura Yüz Temizleme Jeli, Paraben, silikon vs içmeyen bir ürünmüş. Bu yüzden memnuniyetle deneyebilirim ;)


Cyrene Lavanta-Nane Şampuan&Saç Kremi,  içeriğinde zararlı kimyasalların olmadığı bilgisi var. Ürün az miktarda olduğu için ne kadar iyi sonuç alınabilir muamma :)

Nyx Doll Eye Black Mascara Long Lash, Nyx markasını daha önce denememiştim. Kutudan çıkmasına en sevindiğim 2. ürün oldu. Ayrıca kutudaki tek makyaj ürünüydü. İlk fırsatta deneyeceğim.
Ve son olarakta Pastel'in meyve kokulu bir parfümünün numunesi çıktı kutumdan.

Genel olarak değerlendirecek olursak öyle aman aman bir kutu değildi. Sadece 2 ürünün çıkışı beni memnun etti. 

Sizler bu ay ki lila kutuyu nasıl buldunuz? Hangi ürünlerin çıkmasına memnun oldunuz?









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder