21 Ağustos 2013 Çarşamba

The Body Shop Kenevirli El Kremi

The Body Shop'un en çok satan ürünleri arasında bulunan ve harika nemlendirici özelliği bulunan Kenevirli El Kreminden bahsetmek istiyorum bugün sizlere.


Çok kuru ciltler için ideal bir krem olduğunu düşünüyorum. Özellikle kış aylarında soğuktan dolayı ellerimde zaman zaman kurumalar olur. İşte öyle dönemlerde kullandığım en başarılı ürün TBS Kenevirli El Kremidir.

Yoğun kıvamlı bir ürün. Minik bir miktar elinize sürmeniz yeterli. 
Ürün ne yazık ki çabucak emilmiyor. Bu yüzden sürüldükten sonra bir kaç dakika herhangi bir şeye dokunmamak gerekiyor :)

Evet maalesef alıştığımız el kremleri gibi parfümlü hoş bir kokusu yok ! Ama bana göre öyle dayanılmayacak derecede de kötü bir koku değil. İlk sürüldüğü anda yoğun bir koku oluyor ve sonrasında yavaş yavaş geçiyor.

Resimde de görüldüğü gibi ambalajı metal. Bu yüzden buruş buruş oldu :) Ürünün 30 ml ve 100 ml olmak üzere 2 farklı boyutu var. Bendeki 100 ml olan.


The Body Shop ürünün içerğiyle ilgili aşağıdaki bilgileri veriyor:

KENEVİR EL KREMİ
EL BAKIM KREMİ
İçeriğinde bulunan gliserin ve lanolin gibi nem tutucu ve nemlendiricilerle ellerinizi kuruluktan korur. Yerel Ticaret ürünü kenevir yağı ve bal mumu içerir.Daha etkili bir sonuç için Nemlendirici Eldivenlerle birlikte kullanın.

Serinin farklı ürünleri de bulunuyor. Detayları için TIK TIK

Bittikçe tekrar tekrar aldığım, severek kullandığım demirbaş TBS ürünüm.

Sizin kullandığınız The Body Shop ürünleriniz var mı? Peki hangileri?

6 yorum:

  1. bende ellerim için birkaç kez aldım kenevirli kremden.çok kuru olan ellerime iyi geldi,ayrıca ayak için olan kenevirli kremide denedim oda başarılı.kokusunu bazıları pek sevmiyor beni rahatsız etmedi.
    bende bloğuma beklerim,sevgiler
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek Ağacı, ilk sürdüğümde ağır kokusu oluyor 5 dk sonra geçiyor o yüzden çok rahatsız olmadım bende. Seride sadece el kremini denedim ama diğerleri de denenesi ürünler :) Bloguna geliyorum hemen ;)

      Sil
  2. benim en sevdiğim tbs ürünü body butterlar :) kokularına bayılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh çok haklısın Ayşe, onlara bende bayılıyorum :)))

      Sil
  3. Kremin yaşlanmış gibi görünümü var cidden:)) güle güle kullan genelde herkes memnun bundan bende sanırım güllü alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ;) metal tüp şişede olduğu için kullandıkça buruşuyor :))

      Sil