14 Haziran 2013 Cuma

English Home Alışverişim ve Muhteşem Dekoratif Sabunlarım

Geçtiğimiz günlerde English Home da aksesuar ürünlerinde %50 indirim olduğu haberi telefonuma mesaj gelince nasıl sevindim anlatamam. Çünkü indirime giren ürünlerin arasında English Home un harika bambu çubuklu oda kokuları da vardı :)


Hemen akşam iş çıkışında mağazaya gittim kiiii haberi alan benim gibi sevinçle koşmuş gelmiş :)

Hemen ilk hedefim olan kokulara yöneldim ki ne göreyim bitmişşşş anında yüzüm düştü. Tam mağaza görevlisine sormak için kasaya yönelirken birde baktım kasanın orada bir kaç tane var. Ahhh nasıl sevindim ki sormayın gitsin :) 



Hemen 2 tane aldım :) Ama maalesef  benim en çok sevdiğim koku olan MEDITERRANEAN (Akdeniz Bitkilerinden oluşan koku) kalmamıştı. Yine hüsran :( Bende diğer bir favori kokum JASMİNE (Yasemin Kokulu) den aldım. Daha sonra ev içinde birkaç aksesuar alarak English Home alışveriş maceramı tamamladım :)



Bir diğer alışverişim ise yine dekorasyon üzerine oldu. instagram hesabımda harika sabunlar yapan tatlı bir bayanın (Ebru Hanım) hesabını gördüm ve ürünlerini inceledim.

 Daha sonra bir kaç süs sabununu sipariş verdim. Bekleme süresi olmadan hemen gönderebilecek olması çok güzeldi :) Sağ olsun Ebru Hanım'da oldukça ilgili ve nazikti. 




Dün akşam eve gittiğimde siparişlerim çoktan gelmişti. Nasıl mutlu oldum :) hemen paketi açtım, açarken de inşallah zarar gelmemiştir diye içimden geçiriyordum. Kutu üzerindeki ambalajı açıp, kutu içerisini açınca bu şekilde kaygılanmamın ne kadar boş olduğunu gördüm. Özenle ve titizlikle paketlenmişti. Kırılmasını bırakın hiçbiri diğerine değmiyordu bile.  Oturdum hepsini tekk tekk inceledim. 



O kadar güzellerdi ki... Paketi açtığımda müthiş bir koku kapladı etrafı. Güzel oldukları kadarda harika kokuyorlardı :) Kutu içerisinde ekstra bir sürpriz daha vardı. Siparişlerimin dışında Ebru Hanım ekstra bir tanede kendisi hediye göndermiş :) Hemen banyoya özenle yerleştirdim. Hem koku hemde dekorasyon amaçlı harika sabunlar...



Daha fazla ürün görseli, bilgi ve sipariş için Moda Haftası-Ebru Hanım ile iletişime geçebilirsiniz.

Ebru Hanım'a instagramdan iletişim için: Parisienhome

Sevgiler..


6 yorum:

  1. Çokkkk teşekkür ederim.. Çok özenle ve titizlikle yazılmış bir yazı. Çok mutlu oldum Beğenmenize Ürünlerimi. Çok çok teşekkürler ve başarılar. Her zaman miss gibi koksun dünya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı siparişlerde yeniden sizinle çalışmak dileğiyle Ebru Hanım, her şey için teşekkürler :)

      Sil
  2. bunlar ne şirin sabun böyle :)) çok güzeller

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan çok güzellermiş

    YanıtlaSil