17 Nisan 2013 Çarşamba

ORİFLAME Precious Moments EDP


Oriflame Mart kataloğunda indirimde olan bir kokuydu. Arkadaşımın bana göndermiş olduğu koku numunelerini denerken ilk kenara ayırdığım parfüm bu oldu. 


Daha ilk anda kokusu beni inanılmaz etkiledi.
Precious Moments EDP yi hemen bir kenara ayırdım.
Sonra sırayla diğer kokuları denemeye başladım.

 Ama aklım bu kokuda kalmıştı bir kere. Hemen mart kataloğunu açtım ve parfümü aramaya başladım. Şansıma tam da o katalogda indirimde olan bir parfümdü. Ne kadar sevindiğimi anlatamam.

 Oriflame temsilcisi arkadaşıma bu kokuyu sipariş vermek istediğimde bana doğru bir seçim yaptığımı söyledi :)

Hafif, asla rahatsız etmeyen çok yumuşak bir koku. Çok ağır kokulardan hoşlanan birisi değilim o yüzden bu koku tam bana göre.

Tabii parfüm elime ulaşıncaya kadar hemen internetten araştırma yapmaya başladım ve %90 oranında kişinin kokuyu gerçekten çok beğendiğini gördüm.


Oriflame internet sitesinde bakın koku içeriği hakkında nasıl bilgi verilmiş:


" Precious Moments EdP muhteşem şişesi, ayarlanabilir şık yüzüğü, içeriğindeki gerçek elmas tozu ve çekici kokusu ile büyülüyor. Meyve notaları ve beyaz floral kalp ile açılan koku, sıcak değerli ağaçların karışımı ile teninizle bütünleşiyor. Şişeyi hafifçe sallayarak uygulama sonrası teninize ışıltılı bir görünüm kazandırmasını sağlayabilirsiniz. "



 Evet Precious Moments EDP nin içerisinde ışıltılar bulunmakta. Sitesindeki alıntıda da belirtildiği gibi şişeyi çalkalandığı zaman ışıltılar hareket ediyor ve sıktığında vücuda parlaklık veriyor. ama çalkalamadan kullanıldığında ışıltı olmuyor. Malum önümüz yaz ve düğün mevsimi. Hoş bir gece elbisesi içerisinde bu parfümü de sıktığımız zaman hem muhteşem kokacağız hemde ışıltılı olacağız :)

Parfümün kapağında ufak bir ayrıntı da bulunuyor. Çiçek görünümlü bir yüzük hediyesi var. Kullanmak isteyenler için hoş bir ayrıntı olabilir.



Precious Moments EDP miktarı 50 ml. şu an ki indirimsiz fiyatı ise 72,90 TL

Almak isteyenler için:  TIK TIK

Sevgilerle..



6 yorum:

  1. Klasik Precious'ta güzeldir.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk fırsatta onu da denemeye çalışacağım ;)

      Sil
  2. Beni benden alan bir koku ama simsiz kullanmak isteyenler için oyle bir secenekte sunulursa cok daha iyi olur :)

    YanıtlaSil