11 Haziran 2013 Salı

Yves Rocher İndirim ve Alışveriş Keyfim



Bir süre önce Yves Rocher kampanya yapmıştı. Bir ürün alana 2. ürün 15 TL şeklinde. Böyle bir kampanyanın olması benim için çok iyi oldu. Alacaklarım vardı. Hem kelebek indiriminden hemde bu kampanyadan faydalandım :)



* Yves Rocher Sexy Pulp rimelini 2. defa alışım. İlkini bitirdim ve gayet memnun kaldım. Bu indirimde de aldığım ilk ürün Sexy Pulp oldu ;) 

* İkinci olarak daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi Yves Rocher duş jellerine bayılıyorummm :) Hemen hemen her çeşidini denedim. Kokuları muhteşem. Bu alışverişimde de 2 tanesi kampanyalı olunca hemen alıverdim ;)





*  Üçüncü olarak aldığım ürün Yves Rocher Ölü Hücreler ve Tüm Kirlerden Arındıran Peeling. Bu ürünü ne kadar çok severek kullandığımı bu yazımda TIK TIK sizlerle paylaşmıştım. Yıllardır vazgeçmeden kullandığım bir ürün. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve memnun kalacağınızı düşünüyorum ;) Bu peeling yves rocher da her zaman indirime girmiyor. Bu yüzden 2. ürün 15 TL kampanyasında 2. ürün olarak bunu kullandım :)

* Son olarakta Yves Rocher yeni çıkardığı organik serisinden Roll-on hediyem. Organik bir ürün olduğu için öyle muhteşem aman aman bir kokusu yok. Ama doğal içerikli bir ürün olması nedeniyle tabi ki kullanacağım ;) Organik serisinden temizleme jeli ve duş jelini kullanmıştım. Sonuncu ürün olan roll-on uda bu sayede denemiş olacağım.



Bu alışveriş maceramda bana yardımcı olan, ilgilenen, bilgilendiren Kayseri Park mağaza yetkilisi Vicdan Hanım'a buradan bir kez daha teşekkür ediyor, kucak dolusu sevgiler yolluyorum :) Ne yazık ki her mağazanın satış temsilcileri bu kadar ilgili olmuyor...


11 yorum:

  1. Güle güle kullan aldıklarını. Yves Rocher'in duş jeli ve peelinglerini çok seviyorum bende.
    Benim blogumada beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim makyaj kelebeği :)yıllardır vazgeçmeden kullandığım tek peeling ;)

      Sil
  2. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan:) Yves rocher ürünlerini çok seviyorum. Duş jelleri harika güzel kokuyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zuhal. Kesinlikle katılıyorum :) Yves Rocher duş jelleri muhteşem. aslında birçok ürünü çok hoş kokuyor :))

      Sil
  4. güle güle kullanın rimelden bende de var :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın bu pelingi bende denemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ayse :) memnun kalacağını düşünüyorum ;)

      Sil
  6. Duş jellerine bende bayılıyorumm <3 güle güle kullan canım

    YanıtlaSil